Josefin på språng i världen

Sommaren 2013 i Oxford, England.

Sista grupparbetet

Publicerad 2012-04-26 19:58:18 i Lyon,

Idag har jag varit i skolan och gjort det sista grupparbetet för den här terminen. Kändes skönt, ännu ett moment avslutat. Imorgon är det exakt två veckor tills jag åker hem. Jag tror tiden kommer gå superfort fram tills dess. Dels ska det pluggas till två tentor, dels ska det ju hinnas med en del socialt innan det är slut. Imorgon ska jag på en "casinokväll". Blev inbjuden av Lydia, tydligen ska vi klä upp oss, göra fina drinkar och spela typ poker med 1, 2 och 5 centare. Ska bli väldigt kul, vet inte vad jag ska ha på mig dock, det ska vara "evening-dress" och jag skickade hem det mesta som kan klassificeras som det med familjen när dom va här förra helgen. Kanske kräver en lite tur bland rean på stan imorgon, hmm... ;) 

Igår var jag annars med Lydia på ett ställe som heter Kaffe Berlin som ligger precis bredvid skolan som väl är en blandning mellan café, restaurang och pub. Vi lyckades faktiskt använda oss av alla användningsområden när vi började med en eftermiddagsfika, som övergick till middag och sen till ett glas vin. Men det var en väldigt trevlig eftermiddag/kväll. Kändes skönt att träffa lite kompisar efter en vecka i sjuksängen och sen familjen här. 

Har inte så mycket roligt att berätta för er idag, så jag får avsluta här. Har inte ni nåt kul att berätta för mig istället? :) 



Vi hittade en båt i Monaco som till och med hade en helikopter (!) på båten. Sjukt.

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2012-04-27 08:49:41

Alla finkläderna ligger nytvättade på din säng! Ska vi buda ner något?

Du har många svarta kjolar och svarta klänningar/tunikor, så köp inte det ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Josefin

Jag är en tjej ursprungligen från Stockholm. I juni 2013 tar jag examen som Internationell Civilekonom. I min blogg får ni följa mina äventyr utomlands runtom i världen. Mest aktuellt är sommaren 2013, som jag kommer spendera i Oxford England, där jag ska jobba för EF på deras språkresor. I arkivet finns sommaren 2011 som spenderades på Disneyland Paris där jag utklädd till pirat jobbade i en av butikerna i samband med attraktionen Pirates of the Caribbean. Året som följde fortsatte mina äventyr i frankrike, närmare bestämt ett år som utbytesstudent i Lyon. Här kommer ni få följa mig utomlands och mina försök att anpassa sig efter en annan kultur, med allt som det kan innebära!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela