Josefin på språng i världen

Sommaren 2013 i Oxford, England.

Fix-söndag

Publicerad 2012-04-29 17:30:46 i Lyon,

Idag har jag en väldigt mysig söndag faktiskt. Tog en skön sovmorgon efter att jag blivit helt fäst vid min bok igår kväll och somnade rätt sent, var ju tvungen att läsa ut den då! Min kompis kände sig fortfarande dåligt så det blev ingen fika idag, men istället har jag haft en trevlig söndag hemma ändå! Jag borde plugga lite, men eftersom det är söndag så tar jag det hyfsat lugnt med plugget. Oroa er inte - jag har pluggat en del också, men varvat det med massa annat nyttigt. Det är otroligt vad mycket man kan ta för sig och hitta på när man skjuter upp plugget.
Idag har jag:
1) rensat och sorterat papper i mina pärmar och lådor
2) rensat, sorterat och vikt kläder i garderoben. Blev en slänghög som åkte i soporna, en släng-när-jag-åker-hem-hög, och resten vikt och sorterat i fina högar i garderoben (dock inte så mycket kvar att sortera, mycket åkte ju hem med familjen förra helgen)
3) rensat diverse lådor och skåp på skit som fick åka i soporna
4) rengjort mina sminkborstar.

Tycker det är ganska bra jobbat för en söndag :p Allt ackompanjeras av tonerna från Digilistan i P3 samt intressanta intevjuer i P4 Extra samt massa tända ljus. Det sistnämnda är dock inte så mycket för mysfaktorn som för orsaken att det känns dumt att slänga massa användbara saker. Då tänder jag hellre ljusen och låter dom brinna ut, än slänger dom nästan oanvända. 

Ja, som ni hör är mitt huvud ganska inställd på hemresa nu och jag gillar att gå runt i lägenheten och pillar och fixar inför hemfärden. Tycker om att se hur det blir tommare och tommare i lägenheten. Hmm, insåg att det där lät ju lite hemskt. Men men, nu när jag vet att det närmar sig så kan man ju inte hjälpa att längta lite. Och speciellt till semestern som börjar då :D 


Hyllorna börjar så smått bli tommare och tommare 


Jag kommer inte sakna mitt lilla kök utan ugn. Ser fram emot att komma hem till ett stort kök med ugn!

Nu ska jag nog gå och sätta igång med middagen, blev ingen lunch idag efter en sen frukost så börjar bli riktigt hungrig! 

Vi hörs snart! 

Kommentarer

Postat av: anna

Publicerad 2012-04-30 08:48:12

Välkommen hem till ugnen! Det går bra att använda den (och bjuda oss)!

Postat av: Maria

Publicerad 2012-04-30 16:00:35

Vad är det för bok du har läst? =)Tar gärna tips till sommarläsningen ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Josefin

Jag är en tjej ursprungligen från Stockholm. I juni 2013 tar jag examen som Internationell Civilekonom. I min blogg får ni följa mina äventyr utomlands runtom i världen. Mest aktuellt är sommaren 2013, som jag kommer spendera i Oxford England, där jag ska jobba för EF på deras språkresor. I arkivet finns sommaren 2011 som spenderades på Disneyland Paris där jag utklädd till pirat jobbade i en av butikerna i samband med attraktionen Pirates of the Caribbean. Året som följde fortsatte mina äventyr i frankrike, närmare bestämt ett år som utbytesstudent i Lyon. Här kommer ni få följa mig utomlands och mina försök att anpassa sig efter en annan kultur, med allt som det kan innebära!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela