Josefin på språng i världen

Sommaren 2013 i Oxford, England.

Lön!

Publicerad 2011-09-02 10:03:14 i Allmänt,

Fick min lönecheck igår, så ska en sväng förbi banken och sätta in den innan jobbet. Sen så går jag på mitt sista jobbskift på Disney! Känns både riktigt skönt, tråkigt och konstigt på samma gång. Dessutom har min sistan lägenhetskompis precis lämnat, så nu är jag ensam. Det känns konstigt efter att ha bott med 5 andra personer hela sommaren!

salut!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-09-02 10:30:11

Va??? Har du hela lägenheten för dig själv sista dagarna? När kommer nya? Har de städat efter sig... eller hur mycket måste du göra till tisdag? Njut sista dagarna :-))

Postat av: Lasse

Publicerad 2011-09-02 15:18:02

Tänk att tiden gått så fort.

Vad blev det som du bjöd alla på?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Josefin

Jag är en tjej ursprungligen från Stockholm. I juni 2013 tar jag examen som Internationell Civilekonom. I min blogg får ni följa mina äventyr utomlands runtom i världen. Mest aktuellt är sommaren 2013, som jag kommer spendera i Oxford England, där jag ska jobba för EF på deras språkresor. I arkivet finns sommaren 2011 som spenderades på Disneyland Paris där jag utklädd till pirat jobbade i en av butikerna i samband med attraktionen Pirates of the Caribbean. Året som följde fortsatte mina äventyr i frankrike, närmare bestämt ett år som utbytesstudent i Lyon. Här kommer ni få följa mig utomlands och mina försök att anpassa sig efter en annan kultur, med allt som det kan innebära!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela