Josefin på språng i världen

Sommaren 2013 i Oxford, England.

Mot Stockholm!

Publicerad 2011-12-22 09:56:45 i Lyon,

Väskan är packad, lägenheten städad, elementen neddragna (usch, det är jättekallt nu!) Lyssnar på Wham, Last Christmas på Spotify och jag vill bara åka hem nu!!! Ska gå ut med soporna och sen bege mig mot tågstationen. Sitter hellre där och väntar än att sitta här hemma och vara färdig. 
Var sjukt trött igår, men kunde inte sova. Fast det had jag nästan väntat mig. Mycket tankar som snurrar, tenta, jul, vill åka hem ja allt från det här halvåret i frankrike. Tänkte på alla trevliga människor jag antagligen aldrig kommer träffa igen. Men men, nu ska jag åka hem till alla underbara hemma!

Ha en bra dag, så hörs vi senare! Halv sju landar jag och då byter jag till mitt gamla vanliga svenska nummer. Och om vi inte hörs innan, GOD JUL!!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Josefin

Jag är en tjej ursprungligen från Stockholm. I juni 2013 tar jag examen som Internationell Civilekonom. I min blogg får ni följa mina äventyr utomlands runtom i världen. Mest aktuellt är sommaren 2013, som jag kommer spendera i Oxford England, där jag ska jobba för EF på deras språkresor. I arkivet finns sommaren 2011 som spenderades på Disneyland Paris där jag utklädd till pirat jobbade i en av butikerna i samband med attraktionen Pirates of the Caribbean. Året som följde fortsatte mina äventyr i frankrike, närmare bestämt ett år som utbytesstudent i Lyon. Här kommer ni få följa mig utomlands och mina försök att anpassa sig efter en annan kultur, med allt som det kan innebära!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela